joi, 11 octombrie 2012

Paste cu sos bechamel


INGREDIENTELE
paste(penne)
legume congelate
2 piepti de pui
rosmarin,sare,piper,usturoi,paprika.
Sosul bechamel:
50 gr unt
50 gr faina
500 gr lapte
sare ,piper ,nucsoara (optional)
Topim la foc mic 50 gr unt,cand este complet topit dam la o parte cratita si adaugam toata faina amestecand rapid ca sa nu se faca cocoloase,il punem din nou pe foc mic si mai amestecam 3 minute dupa care adaugam treptat laptele, sarea, piperul si nucsoara,si amestecam pana devine crema fina,dupa care il luam de pe foc si il lasam cam 5 minute sa se raceasca.Pastele le amestecam cu cascaval cheder,mozzarela si legumele fierteLe amestecam bine si le dam pentru 10 -15 minute la cuptor.

Prajim pieptul de pui,dupa care adaugam usturoiul,paprika,rosmarinul si il prajim circa 10 minute in ulei incins.Dupa ce sa prajit bine se asezam peste paste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu